Rakkerpak

”Rakkerpak” er humoristisk fantasy-serie for aldersgruppen 10 +. Serien handler om de to brødre Viktor og John der har en utrolig evne til altid at rode sig ud i de mest vanvittige eventyr. To bind er foreløbig udkommet.

Rakkerpak 2: Fabelagtige Leviathan

De to evigt uheldige brødre Viktor og John Haiberg er på vej til Stålborg for at gøre deres lykke da de bliver shanghajet af pirater. De bliver tvunget med på den gale kaptajn Salvador Sargozzas fanatiske jagt efter den sagnomspundne troldhval Leviathan … det bliver en jagt der fører dem helt til kanten af verden … og hinsides …

“Det er en virkelig sjov og spændende fortsættelse,som på bedste vis lever op til alle de gode toner seriens første bind slog an.”
Martin W. Hansen, lektør

“Jeg havde længe glædet mig til at læse den næste bog i den her serie, og jeg blev bestemt ikke skuffet! Lars Kramhøft har humor, og det bedste er, at han ikke taler ned til sine læsere – som ofte kan være en tendens i børnebøger.
Rikke S. F. Simonsen, Flyv med mig

                                                                      HARDCOVER

                                                                      LÅN PÅ BIBLIOTEKET

 

Rakkerpak 1: Et helvedes eventyr

De to brødre Viktor og John har en utrolig evne til at rode sig ud i de mest vanvittige eventyr. Da de ved et uheld – som involverer en rasende grif og dens grifling – får ødelagt deres fars mølle, bliver Viktor og John smidt ud hjemmefra og må rejse ud i den store, farlige verden for at lære at blive voksne. På deres vej møder de glubske varkaniner,  snotforvirrede alfer og en djævelsk udspekuleret djævlel … og det er bare den første dag.

 “En herlig, eventyrlig røverhistorie for barnlige sjæle med elementer fra folklore, gyset og Monthy Python.”

POLITIKEN

HARDCOVER

 

Ros til Rakkerpak 1: Et helvedes eventyr:
 
“En herlig, eventyrlig røverhistorie for barnlige sjæle med elementer fra folklore, gyset og Monthy Python.”
POLITIKEN
 
“Der er hæsblæsende action og fascination fra først til sidst!”
BØRN & BØGER
 
“Først og fremmest – tegningerne i denne bog er fantastiske!”
DEN LILLE BOGBLOG
 
“Endelig en serie med eventyr, som drenge faktisk kan være med til at nyde.”
FLYV MED MIG