FOREDRAG

Hvad laver en tegneserieforfatter egentlig???

Jeg holder foredrag om at skrive & illustrere tegneserier og graphic novels og fortæller bl.a. om min seneste tegneserieroman “Dagbog fra Afgrunden” (Gyldendal, 2019), som handler om min egen ungdom og kamp for at overvinde ensomhed og angst.

Desuden underviser jeg også workshops for børn og unge, der vil lære at skabe deres egne tegneserier og grafiske fortællinger.

Tidligere elever siger bl.a.:

”Jeg kan rigtig godt lidt at han [underviseren] inddrager meget fra sin egne bøger. At han selv er forfatter og giver sine egne tips til os. Også det at han forstod os og han forstod vores jokes. Det betyder meget at lærerne også joker med os. Det virker som om, at han gerne vil undervise os. At han gider at deltage, det gør også den forskel, at det stof man har om, det er mere spændende.” –  Jonathan, (17)

Workshoppen var virkelig fed. Jeg lærte ting som jeg overhoved ikke havde tænkt over. Jeg har lige genoptaget et gammelt bog projekt og bruger de ting jeg lærte og jeg kan allerede se at der er en forbedring i mit værk. – Emil (17)

Da workshoppen sluttede i dag, var de fleste elever utålmodige efter at skrive videre på deres historier -lige med det samme!! At møde en vaskeægte forfatter giver mod og blod på tanden til at kaste sig ud i skriveprojekter!
– Ida Braagaard, lærer på Strandvejsskolen

Husk du kan støtte til forfatterbesøg hos puljen Børn og unges møde med forfattere og illustratorer, eller til arrangementer på biblioteker hos puljen Forfattercentrum.

Klik over til KONTAKT, og send mig en forespørgsel, hvis du er interesseret i at hyre mig til et besøg på skole, bibliotek eller andet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!