Vinder af Claus Deleuran prisen
for bedste danske tegneserieforfatter 2018!

Her får jeg overrakt prisen af Ingo Milton. Jeg vandt for “Fandenivoldsk”, illustreret af Tom Kristensen og farvelagt af Laura Blicher. Udgivet på Fahrenheit.

Stort tillykke til de øvrige vindere, Peter Snejbjerg, Sarah Engell & Lillian Brøgger, Morten Voigt & Kim Schou og selvfølgelig Laura Blicher. Jeg kan kun anbefale at man læser de øvrige nomineredes værker. Se den komplette oversigt her. 

Sidst men ikke mindst, tak til Tom Kristensen, Paw Mathiasen, Hola Ghost (Peter, Jeppe & Kristian), Sofie Christiansen, Betty Bloomerz, Danske Tegneserieskabere, Anders Fjølvar, Simon Petersen, Henning Larsen, Rikke Hollænder, John Kenn Mortensen, Ben Dickson & Joanna De Romanus. I har alle, på den ene eller den anden måde, bidraget til at “Fandenivoldsk” lykkedes. 

Dette indlæg blev udgivet i NYHEDER. Bogmærk permalinket.