BREAKING NEWS: KØBENHAVN ER UNDER ANGREB!

København er under angreb! Ustoppelige robotter er dukket op ud af det blå og spreder død og ødelæggelse. Midt i det hele befinder teenagepigen Cecilie sig. Hun prøver at få skrevet den opgave, der skal forhindre hende i at blive smidt ud af skolen, og samtidig redde sin bedste (og eneste) ven. Sådan begynder Cecilies største eventyr. Et eventyr, der kaster hende hovedkuls ud i et verdensomspændende plot, der involverer både terrornetværket “Medusas Slanger” og den excentriske unge opfinder doktor Aldous Nukleus.
 


“Spændende og actionpræget science fiction for alle børnebiblioteker.”

– Lektør Torben Wilhelmsen

 “Jeg kunne rigtig godt lide hovedpersonen Cecilie og hele hendes udvikling i historien. Hendes karakter virker ægte og det virker ikke som om at det er det sidste man ser til hende.”
–Annes bogblog

KØB 

LÅN

Dette indlæg blev udgivet i NYHEDER. Bogmærk permalinket.