“Jeg har altid følt at horror var en slags outsiderkunst”

Der er et nyt interview med mig på Horsens biblioteks hjemmeside, hvor jeg fortæller om min novellesamling Således forgår alverdens herlighed.

“Lars Kramhøft debuterede i bogform tilbage i 2013 – sammen med Tom Kristensen med den ambitiøse horrortegneserie Made Flesh/Fordærvet. Skrækken fik lidt mere humor og action bag, da han kastede sig over børnebøgerne med serien Rakkerpak, men det er tydeligt, at han ikke kan give helt slip på det dystre.

Sidste år udkom hans første bog for voksne, novellesamlingen ”Således forgår alverdens herlighed”, og i den forbindelse har vi sat ham stævne til et mailinterview, hvor han fortæller om det at skrive kort og gyseligt.

LÆS INTERVIEWET

Dette indlæg blev udgivet i NYHEDER og tagget . Bogmærk permalinket.