LYDBOG PÅ VEJ

Mit vinterskæg og jeg er netop blevet færdige med at indspille min novellesamling “Således forgår alverdens herlighed” som lydbog for Nota. Nota producerer primært lydbøger for blinde og andre med læsevanskeligheder, men netop min novellesamling er en samproduktion med mit forlag, Calibat, hvilket betyder at lydbogen bliver generelt tilgængeligt i løbet af året. I vil naturligvis være de første til at høre mere om dette.
   I mellemtiden kan “således forgår alverdens herlighed” stadig købes i paperback HER eller lånes på biblioteket HER. Husk at “således forgår alverdens herlighed” absolut kun er for voksne. Læs den på eget ansvar, og se evt. hvad Gyseren.dk’s Jette Holst havde at sige om bogen først.
Hvis du kunne tænke dig at få flere nyheder som denne sendt direkte til din mail hver måned, sammen med bogtips, interviews, gratis historier og andre godbidder, så skriv dig op til mit nyhedsbrev ved at bruge feltet til højre!
Dette indlæg blev udgivet i NYHEDER og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.